Never Gonna Give That Joke Up: Apple troller vanen tro diskret brugerne

Apple synes tilsyneladende, at det er evigt sjovt at narre brugere til uforvarende at blive mindet om ‘Never Gonna Give You Up’. I hvert fald har de gentagende gange hintet til Rick Astleys 1987-hit, der nægter at dø takket være Internettets rickrolling, der har stået på siden 2007.

I år gentager Apple joken. I kølvandet på opdateringen til styresystemet watchOS til Apple Watch har de lagt en godt skjult reference ind på et supportsite til styring af urets sociale funktioner. Artikelbilledet herover illustrerer, hvordan man tilføjer sine venners initialer til uret. Prøv at læse initialerne i urets retning. FUUUUUU…

På et screendump på en anden supportsite, der forklarer hvordan, man benytter control center på iPhone, har de simpelthen bare slasket Rick Astley på afspilleren.

Rickroll2

 

Det er absolut ikke første gang Apple har rickrollet sine brugere. Eksemplerne er talløse. I 2012 var det gemt i ændringsloggen til deres YouTube-app og i sommers var det software-direktør Craig Federighi, der rickrollede alle live på scenen under udviklerkonferencen WWDC.

Læs også: ‘Silicon Valley’-easter egg viser at Google bevarer humoren på trods af navneskifte

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af