Guld for alle retro-gamere: Det originale ‘Rayman’ kommer til iPhone i dag

Guld for alle retro-gamere: Det originale ‘Rayman’ kommer til iPhone i dag

De færreste husker nok, da ‘Rayman’ oprindeligt udkom i 1995. Men den lille hoppende actionhelt med Scarlet Pleasure-hår og eklatant mangel på forbindelse mellem poter og krop har alligevel sat sig fast som én af spilbranchens mest populære karakterer, der stadig er grundlag for nye spil.

Nu har Ubisoft bekendtgjort, at de går helt tilbage til rødderne ved at genudgive det originale ‘Rayman’ til iOS, så du kan spille det både på iPhone og iPad. Det kan hentes HER.

 

Retrogamere kan med andre ord se frem til et solidt sidescroller-gameplay med masser af farver. Og ikke mindst et stadig holdbart soundtrack.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Flere spil har travlt med at gøre debut på nye platforme for tiden. For eksempel er Xbox ved at udbygge bagudkompatibiliteten på Xbox One til at omfatte hundredvis af deres gamle titler. De originale Pokémon-titler bliver genudgivet til Nintendo DS i anledning af 20 års-jubilæet.

Læs også: En ‘Sonic The Hedgehog’-film er på tegnebrættet – genistreg eller hjerneprut?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af