Ikke mere bad blood? Beefen mellem Taylor Swift og Katy Perry er ikke uløselig

Ikke mere bad blood? Beefen mellem Taylor Swift og Katy Perry er ikke uløselig

En iskold fejde mellem Taylor Swift og Katy Perry har stået på i årevis – det har længe været en forfærdelig dårlig holdt hemmelighed i den amerikanske underholdningsbranche. Fejden er startet i 2013, hvor Swift i et interview med Rolling Stones afslørede bitterhed over for en unavngiven kollega, som hun tidligere anså som sin ven.

Siden da har kommentarer fra både Katy Perry og Swifts ekskæreste Calvin Harris understreget, at det er Perry, der er tale om. Beefens hidtidige toppunkt kom, da Taylor Swift udgav ‘Bad Blood’-videoen flankeret af hendes girl squad.

Men selvom ligheden med Palæstina/Israel-konflikten naturligvis er slående, så er Swift/Perry-beefen måske slet ikke så gordisk en knude, som hidtil troet.

I en Twitter q&a kunne Katy Perry nemlig afsløre, at hendes beef med Taylor Swift ikke er mere afgrundsdyb end at en undskyldning kan rede trådene ud.

Men det kan til gengæld godt vise sig at blive problematisk, da Taylor Swift utvivlsomt mener, at undskyldningen skal falde den anden vej rundt. Omvendt har Taylor Swift ofte begravet stridsøksen med hendes modstandere – for eksempel Apple Music – med lykkelig udgang.

Læs også: Katy Perrys Twitter-konto er blevet hacket: Lægger op til venskab med Taylor Swift

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af