Sekuoia klar med ny svævende single fra kommende ep – hør den her

Sekuoia klar med ny svævende single fra kommende ep – hør den her

Et decideret debutalbum forventes i starten af 2016, men 2015 bliver ikke helt begivenhedsløst for danske Patrick Alexander Bech-Madsen aka Sekuoia. Den 2. marts udgiver produceren ep’en ‘Reset Heart’, og mens vi tidligere har hørt nummeret ‘Waves’ er den svævende ‘Somewhere’ udgivelsens officielle førstesingle.

Sekuoia fortæller om nummeret: 
»’Somewhere’ blev til kort før min koncert på Roskilde Festival. På tidspunktet havde jeg færdiggjort den første ’Waves’-demo, der havde en støvet lyd fra min spanske guitar – og den lyd følte jeg for, så jeg forsøgte at resample den. Det var de første skridt mod ’Somewhere’. Den er for mig meget personlig og minder om den sommer, jeg skabte den. Jeg forestillede mig – på en eller anden måde – at jeg spillede den ved en blændende solnedgang. Den føltes så levende, og det forsøgte jeg at skabe i studiet. Den skulle have en ’live-vibe’ over sig«.

Sekuoia kan opleves live, når han den 27. februar giver koncert sammen med Benal på Zoologisk Museum i forbindelse med Frost.

Læs anmeldelse: Sekuoia på Roskilde Festival i 2013

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af