Jon Stewart forlader ‘The Daily Show’ – se videoen, hvor han annoncerer nyheden

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter 17 år i værtsstolen på ‘The Daily Show’ har Jon Stewart annonceret, at han forlader sit late night-show senere på året.

Det er endnu uvist, hvad tv-satiriken planlægger at foretage sig, når han forlader ‘The Daily Show’. Stewart forklarede i gårsdagens udsendelse, som du kan se i klippet herover, at hans exit endnu ikke har en dato, men kan ske allerede til juli eller først omkring december, og at hans eneste plan lige nu er at »spise middag med min familie på en hverdagsaften. Jeg har hørt fra flere kilder, at de er nogle fantastiske mennesker«.

I en mindre jokende tone tilføjede Stewart, at værtsrollen i ‘The Daily Show’ har været den største ære i hans profesionelle liv, men at hverken showet eller seerne fortjener en »rastløs vært«. Tv-værten har gennem tiden afvist alle tilbud om at overtage diverse late night-værtsroller og er blevet i folden hos Comedy Central siden 1999. Som eneste sidespring tog Stewart dog en længere pause fra ‘The Daily Show’ i 2013 for at instruere sin spillefilmdebut, det politiske drama ‘Rosewater’, som udkom sidste år til pæne anmeldelser.

Comedy Central planlægger at erstatte ham med en ny vært og lade flagskibet ‘The Daily Show’ fortsætte, ligesom Larry Wilmore i januar afløste ‘The Colbert Report’ med sit nye ‘The Nightly Show’, og spekulationerne går allerede vildt omkring, hvem der får det nådesløse job at erstatte den umådeligt populære Jon Stewart.

Læs også: Se de jobs, Jon Stewart har afslået

Læs også: Video: Se Larry Wilmores skarpe åbningsmonolog på ‘The Nightly Show’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af