Video: Se Larry Wilmores skarpe åbningsmonolog på ‘The Nightly Show’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Larry Wilmore, kendt som reporter i Jon Stewarts ‘The Daily Show’, debuterede i går med sit eget talkshow, ’The Nightly Show’. Showet erstatter ‘The Colbert Report’, efter Colbert blev udset til at efterfølge Letterman på ‘The Late Show’, og sendes umiddelbart efter ‘The Daily Show’ på Comedy Central. Presset var derfor stort på Wilmore inden gårsdagens debut.

I åbningsmonologen, som du kan se ovenfor, fokuserede Wilmore på det, han kalder hvidvaskningen af Oscar-festen, altså den eklatante mangel på sorte nominerede i årets felt. Værten beskriver blandt andet de nominerede som »så hvide, at en grand jury har besluttet sig for ikke at anklage dem«.

Læs også: Hollywood-instruktører reagerer på ‘Selma’s Oscar-forbigåelser: »Fuck dem!«

De første reaktioner på ‘The Nightly Show’ er overvejende positive, og Wilmores hyldes i særlig grad for sin selvsikre blanding af komik og stof til eftertanke. The Hollywood Reporter siger blandt andet, at showet passer som fod i hose i Comedy Centrals sendeflade og har en lys fremtid foran sig.

Til gengæld kritiserer både The Hollywood Reporter, Variety og The AV Club showets paneldiskussion, der angiveligt var for rodet og skinger. De fremhæver, at Wilmore skal forbedre sig som moderator.

Komikeren kan dog i det store hele betragte gårsdagens premiere som vellykket, og det bliver afgjort interessant at følge showets udvikling i den følgende tid. Som The AV Club skriver, har Wilmore potentialet til at blive en ny stemme for den sorte del af den amerikanske befolkning i en tid med store racespændinger. Det var da også kun en vis Spielberg-film, der forhindrede showet i at blive navngivet ’The Minority Report’.

Den største ros fik Wilmore velsagtens, da forgængeren Colbert tweetede om showet: »Well, I’m impressed«.

Læs også: 10 af Stephen Colberts utallige højdepunkter

Læs også: Jon Stewart mundlam oven på frifindelse af politimand

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af