Video: 10 af Stephen Colberts utallige højdepunkter

I går aftes løb det endegyldigt sidste afsnit af Comedy Centrals mesterstykke ’The Colbert Report’ over skærmen. Vi sorgbearbejder med nogle af de bedste øjeblikke fra Colberts små 10 år som tv’s sjoveste satiriker.
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Colbert danser til Daft Punks ’Get Lucky’

Stephen Colbert blev en anelse misfornøjet, da det viste sig, at Daft Punk ditchede hans program, da de skulle optræde ved MTV’s VMA Awards en måned senere. Han ødelagde derfor, hvad der skulle have været en overraskelse, og lavede senere sin egen ’Get Lucky’-video, hvor han slår sig løs blandt kendisser fra ’Breaking Bad’-castet til Matt Damon.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Colbert roaster præsident Bush

Ok, George Bush var måske ikke den sværeste at gøre grin med i 2006, hvor hans popularitet blandt den amerikanske befolkning kunne ligge på et meget lille sted. Ikke desto mindre var det modigt at roaste verdens mægtigste mand på den måde, som Stephen Colbert gjorde det under den årlige The White House Correspondent’s Dinner. Og hvad vigtigere er: Det var også utroligt morsomt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Colbert gør grin med Bill O’Reilly i ’The O’Reilly Factor’

Bill O’Reilly har i mange år været den mest højprofilerede konservative vært på Fox News og var en direkte inspiration for Stephen Colberts mediepersona. De to har mødtes ansigt til ansigt flere gange i løbet af årene, og det var en syret oplevelse at se de to over for hinanden på The O’Reill Factor. Her driver Colbert gæk med O’Reilly, så det er en fryd – et sublimt stykke satirisk metainterview.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. En genoprettelse af fornuft og/eller frygt

Colbert og Jon Stewart pegede fingre af et andet konservativt koryfæ, da de afholdt deres Rally to Restore Sanity and/or Fear i 2010. Her blev der holdt taler, sunget og fjollet omkring i den gode og/eller dårlige sags tjeneste.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Eksklusivt interview med Smaug

I forbindelse med promoveringen af den nyeste ’Hobbitten’-film fik Colbert mulighed for at interviewe en personlighed, der sjældent udtaler sig til pressen. Dragen Smaug bragede gennem loftet til Colberts studie og snakkede med værten i et imponerende stykke animation.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. #CancelColbert?

Efter at være røget i modvind som følge af et tweet, der fejlagtigt blev tolket som racistisk, gik Colbert veloplagt til angreb på de amerikanske nyhedsmedier. I et sjældent øjeblik af seriøsitet (Colbert har ellers udmærket sig ved at fastholde sin karakter gennem tykt og tyndt) talte han sandhed til magthaverne – samtidig med, at han krydrede det hele med knivskarp humor.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Rollespil i Kongressen

Colbert tog sit humoristiske alter ego hele vejen til den amerikanske kongres, da han i 2010 adresserede landets udvalgte om immigration. Han havde været omkring emnet i et indslag, han lavede tidligere, men det var angiveligt ikke alle medlemmer af Kongressen, der kunne se det sjove i gimmicken.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Colbert for prez

Stephen Colbert som præsident for De Forenede Stater? Tja, hvorfor ikke. I 2012 stillede han op, primært med det formål at belyse de såkaldte Super PACs, hvilket han gjorde i ovenstående interview. Kampagnen fik omtale i hele mediebilledet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Synger Rebecca Blacks ’Friday’ med Jimmy Fallon

Stephen Colbert og Jimmy Fallon har kørt parløb flere gange i løbet af årene, og i ovenstående video fyrer de den af til Rebecca Blacks hadehit ’Friday’. Meningen med galskaben skal vi ikke gøre os kloge på, men skal vi ikke bare nyde de to voksne mænd i skønsang for fuld udblæsning?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Interviewer sin ven og gamle chef

Der var nostalgi for alle pengene, da Jon Stewart for nylig aflagde sin tidligere medarbejder et visit, før Colbert flytter fra Comedy Central-familien. Stewart promoverede sin film ’Rosewater’, men i samme ombæring fik Stewart og Colbert også talt om de gode gamle dage.

Læs også: Barack Obama kidnapper værtsstolen på ‘The Colbert Report‘

Læs også: Stephen Colbert for let øvede

Læs også: Stephen Colbert erstatter Letterman – læs hans kommentar

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af