Ny animationsvideo: Se Bill Murray og Wu-Tang Clan stjæle million-album tilbage fra Martin Shkreli

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Wu-Tang Clan har begået det unikke dobbeltalbum, ‘Once Upon a Time in Shaolin’, som har været sådan cirka to årtier undervejs. Ikke nok med at albummet kun udkom i ét eneste eksemplar i en indgraveret sølvæske – det blev også solgt for to millioner kroner til en hemmelig køber, der viste sig at være en af virkelighedens superskurke: den skandaleombruste profitjager Martin Shkreli.

Straks efter den hemmelige køber blev afsløret, dukkede et mystisk punkt i købsaftalen op, der gjorde det lovligt for Wu-Tang-medlemmerne og/eller ingen ringere end Bill Murray (!) at stjæle albummet tilbage.

Selvom Murray-smuthullet desværre viste sig at være en røver, er resten af den vanvittige historie sand. Men det lyder som et plot til et fantasifuldt actionbrag – og det er det hermed også gået hen og blevet. Hele affæren er nemlig netop landet i form af en lille animeret filmperle (der kunne ligne en trailer til en fuldlængdefilm, som vi dog ikke kan garantere bliver realiseret), der viser, hvordan det ville se ud, hvis Wu-Tang og Bill Murray rent faktisk stjal albummet fra Shkreli (der i filmen er en top-irriterende segboard-type).

Rapper ProbCasuse og animator Elijah Alvarado står bag filmen, der desuden er stykket sammen af forskellige vokal-lydklip for at fuldende autenticiteten. Uden at opfordre til ulovligheder kan man måske håbe, Bill ‘Ghost Bustin Ass’ Murray og Wu-Tang-drengene finder lidt inspiration i filmen…

Se filmen i toppen.

Læs også: Musikårets 10 største bommerter – #penisgate, #donutgate, Kanye synger Queen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af