CFCF

I Canada sidder en ung fyr, der længes efter forgangne tider. Med et melankolsk øre konstruerer han popmelodier, der trækker referencer til forskellige elektroniske genrer. Nostalgien bliver nærværende, når CFCF med sine elektroniske virkemidler luller lytteren ind i atmosfæriske klangbilleder med vintage-molakkorder og synth-effekter.

Åbneren ‘Raining Patterns’ og singleudspillet ‘Monolith’ er blandt pladens absolutte højdepunkter. På sidstnævnte trækker CFCF klare referencer til space discoens psykedelia. Med klassiske house-rytmer bevæger han sig frem og tilbage i intensitet, inden det med trommemaskine og synth peaker ud i atmosfæren.

‘Continent’ søger gennemgående at fange stemningen og atmosfæren fra en svunden tid, om end den svundne tid ikke ligger mere end 20 år tilbage. Lyden af 80’erne synes at være et generelt genretræk for den unge canadier, der med udpræget sans for melodiske lydbilleder trækker på italo disco-, baleric- og house-genrerne – men hele tiden med popmelodien for øre.

Undertiden bliver det dog nogle meget lange og udstrakte passager, CFCF præsenterer lytteren for. ‘Continent’ bevæger sig i spændingsfeltet mellem meditation og monotoni overfor mere uptempo-passager, og det er i sidstnævnte, at CFCF for alvor bliver et interessant bekendtskab. Desværre bliver det ikke til mere end lige ved og næsten for den unge Michael Silver.

CFCF. 'Continent'. Album. Paper Bag/Import.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af