’Dead to Me’ sæson 2 er på trapperne – FBI ånder Jen og Judy i nakken i ny trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En af sidste års mest positive serieoverraskelser kom i form af Liz Feldmans medrivende komedie-thriller ’Dead to Me’. Anden sæson af Netflix-serien venter lige om hjørnet med premiere den 8. maj, og en ny trailer fortæller os, at også denne kunne gå hen og blive et ret udmærket bekendtskab.

Den nye trailer samler serien op, hvor første sæson slap – midt i efterspillet til den første sæsonfinales intense cliffhanger. Judy (Linda Cardellini) og Jen (Christina Applegate), der i første sæson knyttede stærke bånd via en terapigruppe for mennesker, der har mistet, står i denne sæson over for at skulle tackle storstilede hemmeligheder og komplicerede løgne, mens FBI ånder dem i nakken.

»Det vil handle om en dybere udforskning af deres venskab og forhold og en nu meget kompliceret dynamik – eller en endnu mere kompliceret dynamik – mellem disse to kvinder«, fortalte seriens skaber Liz Feldman til Entertainment Weekly efter sidste års sæsonfinale.

»Det, jeg ville, var at skabe en situation, hvor de er tvunget sammen, og hvor de nu har mere brug for hinanden på nogle måder, end de havde i begyndelsen af første sæson«.

I den nye sæson får Applegate og Cardellini blandt andet selskab af Natalie Morales (’White Collar’, ’Parks and Recreation’) i rollen som Michelle, hvis forstyrrede mor bor i Assisted Living Facility. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af