Premiere: Greta får besøg af sine musikveninder i kølig video til ‘Again’

Premiere: Greta får besøg af sine musikveninder i kølig video til ‘Again’
Greta. (Foto: Karina Waaliczek)

Vi var exceptionelt vilde med Gretas boblende synthpop på 2020-singlen ‘Hydrogen’, og nu fortsætter den tyskfødte, men danskbosatte kunstner stimen med ‘Again’.

Musikken er endnu engang luftig, drømmende og sådan lidt arkadespils-agtig, men denne gang serveret i et mere køligt, cool univers, der dog ikke røver noget af den glitrende eufori i det skinnende, vanedannende omkvæd.

Musikvideoen kan sjovt nok beskrives med samme slags adjektiver. For det er køligt, farvestrålende og ekstremt veleksekveret, når Greta i diverse settings får besøg af nogle af sine bedste veninder, som også opererer i musikbranchen.

På rollelisten finder man (ud over Greta selv):
Helena Heinesen Rebensdorff (Brimheim som vi fornyligt havde med i Top Tracks)
Luna Matz (Takykardia som vi fornyligt havde med i Top Tracks)
Mary Jean Moore (Mary Jean)
Julie Christiansen (We Are The Way For The Cosmos To Know Itself / Gro) 

‘Again’ stammer fra Gretas kommende debutalbum ‘Ardent Spring Part I & II’, som udkommer 4. september. Som titlen indikerer, indeholder albummet sangene fra ep’en ‘Ardent Spring Part I’, som udkom i 2019, kombineret med nye numre fra del to.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af