Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – TikTok-komet, Max Martin-drys og stjernespækket remix

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – TikTok-komet, Max Martin-drys og stjernespækket remix
Brimheim.

OBS: Grundet de igangværende forhandlinger mellem Koda og Google er der ikke mange nye sange, som vi her i Danmark kan høre via Youtube. Derfor er ugens Top Tracks uden Youtube-videoer, men du kan som altid finde dem alle i Spotify-playlisten nederst.

1. Brimheim ‘Four Chambers’

Brimheim er en spirende dansk/færøsk rocksanger, der ep-debuterer 16. oktober med ‘Myself Misspelled’. Andensinglen ‘Four Chambers’ emmer af betagende, eller endda lettere makaber melankoli, mens der samtidig er godt med slagkraftig guitar.

2. Rico Nasty ‘Iphone

De seneste mange måneder er hiphopkanonen Rico Nasty begyndt at gå i en mere melodisk retning, men sjældent har det fungeret nær så godt som på ‘Iphone’. Dette skyldes blandt andet den electropunkede produktion fra 100 Gecs-medlemmet Dylan Brady, der også har været inde over sangskrivningen.

3. Off Bloom ‘What We Do’

På ‘What We Do’ har den danske electropopduo Off Bloom samarbejdet med ingen ringere end sangskriverlegenden Max Martin. Den idiosynkrasiske lyd er stadig umiskendeligt Off Bloom, men melodien har fået et lille drys af den klassiske Max Martin-catchyness.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Sufjan Stevens ‘Video Game’

Sufjan Stevens’ nye synthpopsang har ikke blot en af de ganske få nye musikvideoer, man kan se på Youtube i Danmark. Det er Stevens’ nok mest poppede præstation nogensinde, og den klinger således lidt af The Postal Service.

5. Dua Lipa feat. Madonna & Missy Elliott ‘Levitating (The Blessed Madonna Remix)’

House-produceren The Blessed Madonna har remixet det i forvejen stærke track ‘Levitating’ fra Dua Lipas ‘Future Nostalgia’. I den anledning er selveste Madonna og Missy Elliott hoppet med på sangen, og resultatet er en om muligt endnu mere dansabel og klubvenlig sag end originalen

6. Benny Jamz ‘Sympati’

Benny Jamz udgav et album så sent som i januar, men allerede nu har B.O.C.-rapperen endnu en sang klar. ‘Sympati’ er gyngende, melodisk og båret af et solidt T&O-produceret beat.

7. Benee ‘Snail’

Den newzealandske popkomet har allerede nydt stor succes med TikTok-hittet ‘Supalonely’. ‘Snail’ er endnu en quirky, cute popmelodi, der nægter at forlade dit hoved, når den først er trådt ind.

8. Cardi B feat. Megan Thee Stallion ‘WAP’

Det er blot en uge siden, ‘WAP’ ramte os, men sangen er allerede blevet et kulturelt fænomen. Og med god grund. Cardi og Megan flytter grænser, og det er fantastisk.

9. The Japanese House feat. Justin Vernon ‘Dionne’

Bon Iver-sanger Justin Vernon gæster dette nummer, der står som det nok mest gribende fra The Japanese Houses nye ep, ‘Chewing Cotton Wool’. Den knivskarpe, men alligevel melankolske popproduktion kanaliserer label-fællerne i The 1975, og det får det smukkeste frem i både The Japanese Houses og Vernons stemmer.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. The Microphones ‘Microphones in 2020’

Indiefolk-kultikonerne i The Microphones takkede af i 2003, hvorefter Phil Elverum fortrinsvis helligede sig soloprojektet Mount Eerie. Nu har Elverum dog taget Microphones-navnet til sig igen og udgivet et album ved navn ‘Microphones in 2020’, der blot består af et enkelt nummer på 45 minutter. Dette ene nummer er så til gengæld også en bjergtagende fortælling, der fører lytteren helt tæt på Elverum, og hvad der har drevet ham alle disse år.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af