AGF.3 & SUE.C

Antye Greie-Fuchs (AGF) og Sue Costabile er kvinderne bag ‘Mini Movies’, der forener musikken med den visuelle verden. Som titlen antyder, er vi vidne til mange og meget korte filmsekvenser – alt i alt 40.320 erindringer.

‘Mini Movies’ forbinder de to kvinder og deres respektive arbejder. AGFs underfundige lydunivers får selskab af Sue C’s lige så mangetydige billedsekvenser, der i montagen gemmer på en historie. En historie de to kunstneriske udtryk fletter sammen til et samlet udtryk. Abstrakte billeder af billeder, ord og ingenting. Sekvenser fra storbyer, åbne landskaber og den samme kvinde der igen og igen finder billeder fra den historie som fortælles. En rejse i billeder og lyd. Det lyder rodet, og det er rodet, til tider også mere end godt er.

AGF, der efter eget udsagn er poem producer, både synger, taler og rapper. Med andre ord laver hun beat poesi over skrattende beats og opklippede lydsekvenser. I en blanding af leg og alvor får hun lyde og instrumenter til at udvikle sig til egentlige melodier. Desværre tenderer musikken til at blive så abstrakt, at det synes både forstyrrende og forvirrende. Det fælles projekt om at skabe en sammenhængende helhed får såvel musikalsk som visuelt lov at køre af sporet, og som tilskuer undrer man sig over, hvad det er der forsøges fortalt. Heldigvis finder AGF og Sue C. den røde tråd igen, og det samlede hele, der forsvandt, dukker atter op.

AGF.3 & SUE.C. 'Mini Movies'. Album. Asphodel/Import.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af