»Det er min talisman«: Derfor bar Logan Paul et Pokémon-kort rundt om halsen inden boksekamp mod Floyd Mayweather

»Det er min talisman«: Derfor bar Logan Paul et Pokémon-kort rundt om halsen inden boksekamp mod Floyd Mayweather
Logan Paul. (Foto: Cliff Hawkins/Getty Images)

Da (tidligere) YouTube-stjerne Logan Paul i weekenden prøvede at stige i graderne som bokser ved at tage kampen op mod bokselegende Floyd Mayweather, skete det med et Pokémon-kort rundt om halsen.

Det hang der naturligvis ikke under kampen, men Paul bar det, da han trådte ind i ringen, og det er ikke et hvilket som helst kort.

Der er derimod tale om en første udgave af et kort med den populære figur Charizard, der er blevet vurderet til den højeste rang, som kort af denne slags kan modtage blandt samlere.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kortet er blot et ud af tre i hele verden, der har den rang. Paul købte det sidste år for lidt over 900.00 kroner, da han – ligesom så mange – hoppede med på den vilde bølge for Pokémon-kort, der steg voldsomt i værdi.

Ifølge Paul bar han kortet, da det er blevet hans lykkebringer:

»Det er en af mine mest værdsatte ejendele. Lige siden den blev vurderet til at være en ti’er [den højest mulige rang for Pokémon-kort], har der bare været vildt momentum i mit liv. Det er min talisman«, sagde han ved pressekonferencen efter kampen.

En anden grund til, at Paul sørgede for at fremvise kortet, kan måske skyldes, at han prøver at skrue værdien i vejret. For som han samtidig sagde:

»Det her er kortet, der var med, da jeg trådte ind i ringen til Floyd Mayweather-kampen. Det er et kort, der er millioner værd«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af