Teairra Mari

Den 17-årige Teirra Mari er den første store satsning på Def Jam/Roc-A-Fella pladeselskab, efter at Jay-Z har taget cigarføringen. Hun er blevet udnævnt til ‘The Princes of Roc-A-Fella’, og ambitionerne har været høje. Man har hyret produceren Sean Gerret, der tidligere har arbejdet med Destiny’s Child og Usher, til at formidle den unge sangfugls evner inden for dansabel og salgbar r&b.

De fleste sange har klart radiopotentieale og omhandler Maris hårde barndom, den unge kærlighed med utro kærester og dertil hørende problemer med hendes mor. Ren tekstmæssigt er der ikke meget nyt at hente hos den unge prinsesse, og sangmæssigt bliver det desværre heller ikke helt ophidsende.

Produktionerne er kedelige og ligger meget tæt på tidlig Destiny’s Child, og i stedet for at gå egne veje træder Teairra Mari helt bevidst i deres fodspor. Numrene flyder sammen både tematisk og musikalsk, så pladen bliver hurtigt ret ensformig. Mari er en glimrende sanger, og pladen skal som nok afspænde nogle hits og glade stunder på dansegulvet, men efterhånden har man hørt det hele en del gange før.

Fremtiden tegner trist for Def Jam/Roc-A-Fella, hvis Teairra Mari skal være pejlemærke for deres kreative profil.

Teairra Mari. 'Roc-A-Fella Records Presents…'. Album. Roc-A-Fella/Universal.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af