Netflix lancerer spiltjeneste med to gange ‘Stranger Things’

Netflix lancerer spiltjeneste med to gange ‘Stranger Things’
'Stranger Things' sæson 3.

Netflix har officielt søsat en spiltjeneste, der i første omgang er tilgængelig via streamingtjenestens eksisterende app på tablets og mobiltelefoner.

Det er et sparsomt udvalg, som du kan kaste dig over fra starten, da der lige nu kun er fem titler: ‘Stranger Things: 1984’, ‘Stranger Things 3: Spillet’, ‘Shooting Hoops’, ‘Card Blast’ og ‘Teeter Up’.

Planen er dog, at der løbende tilføjes flere spil, som byder på lidt af hvert, fortæller Mike Verdu, der er vicepræsident for Netflix’ spiludvikling:

»Vi ønsker at udvikle et spilbibliotek med noget for enhver smag – uanset om du vil spille et spil, hvor du starter forfra hver gang, eller om du vil fordybe dig i en længere spiloplevelse«, skriver Mike Verdu i et blogindlæg.

Spilsektionen i Netflix-appen. (Foto: Netflix)

For at få adgang til Netflix’ spil kræver det blot et eksisterende abonnement på streamingtjenesten, som åbner op for alle titler, der herefter kan downloades.

Du kan spille på tværs af flere enheder, ligesom du kan dele din konto med andre, hvis I har hver jeres profil (så slipper du for, at mor blander sig i dit ‘Stranger Games’-spil).

Til at starte med er der dog et ærgerligt krav for at komme i gang, nemlig at du har en Android-enhed. Spiltjenesten er endnu ikke tilgængelig på iPhone og iPad. Den forventes dog at rulle ud på iOS over de kommende måneder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af