Se ‘Star Wars’-skuespiller som Whitney Houston i første trailer til storslået biopic fra ‘Bohemian Rhapsody’-forfatter

Se ‘Star Wars’-skuespiller som Whitney Houston i første trailer til storslået biopic fra ‘Bohemian Rhapsody’-forfatter
Naomi Ackie i 'I Wanna Dance With Somebody'. (Foto: PR)

Hollywood kan ikke få nok af biopics om musikstjerner. Nu er turen kommet til Whitney Houston, der tages under behandling i ‘I Wanna Dance With Somebody’.

Den første trailer til filmen er netop landet, og den åbenbarer Naomi Ackie fra ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’ i hovedrollen som Houston, der bliver katapulteret mod stjernerne, da hun ved et tilfælde bliver opdaget af produceren Clive Davis (Stanley Tucci).

I traileren ser vi highlights fra nogle af Houstons store karriereøjeblikke, blandt andet da hun sang den amerikanske nationalsang til Super Bowl.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘I Wanna Dance With Somebody’ er skrevet af den Oscar-nominerede ‘Bohemian Rhapsody’-forfater Anthony McCarten og følger Houston gennem hendes op- og nedture.

I traileren ser vi blandt andet, hvordan hun kritiseres for ikke at »være sort nok«, mens hendes forhold til sin voldelige mand Bobby Brown skaber overskrifter.

Filmen instrueres af Kasi Lemmons, der senest stod bag biopic-filmen ‘Harriet’ om Harriet Tubman.

‘I Wanna Dance With Somebody’ får premiere 22. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af