Kongefamilien går i spåner i første dramatiske trailer til ‘The Crown’ sæson fem

Kongefamilien går i spåner i første dramatiske trailer til ‘The Crown’ sæson fem
Elizabeth Debicki i 'The Crown' sæson fem. (Foto: Netflix)

Et royalt drama af øverste skuffe står for døren i den kommende femte sæson ‘The Crown’, der netop har fået sin første trailer.

Sæsonen fokuserer på Prins Charles (Dominic West) og Prinsesse Dianas (Elizabeth Debicki) skilsmisse, der blev dækket indædt i medierne og fik store konsekvenser for offentlighedens syn på det britiske kongehus.

I traileren ser vi en række ikoniske øjeblikke fra datidens mediestorm, blandt andet Dianas sorte ‘hævnkjole’ og hendes 1995-interview om separationen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sæson fem byder på et nyt stjernecast i samtlige roller. Udover Dominic West og Elizabeth Debicki kan vi se frem til Imelda Staunton som Dronning Elizabeth, Lesley Manville som Prinsesse Margaret, Jonathan Pryce som Prins Philip, Claudia Harrison som Prinsesse Anne og Olivia Williams som Camilla Parker Bowles.

Hele to afsnit af sæsonen, der er seriens andensidste, er instrueret af danske May el-Toukhy, som imponerede stort herhjemme med ‘Dronningen‘.

‘The Crown’ sæson fem får premiere på Netflix 9. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af