Jonah Hill og Lauren Londons store kys i ‘You People’ var CGI i følge medspiller

Jonah Hill og Lauren Londons store kys i ‘You People’ var CGI i følge medspiller
'You People'. (Foto: Netflix)

Når det handler om romantiske komedier, er der meget, som står og falder på det store finalekys.

Netflix-komedien ‘You People’ har ikke fået den varmeste velkomst af kritikerne, men en ny anekdote fra filmens birolleskuespiller Andrew Schulz er alligevel noget af en overraskelse.

Han fortæller nemlig, at filmens afsluttende kys mellem hovedrolleindehaverne Jonah Hill og Lauren London ikke foregik i kød og blod, men i stedet blev skabt med CGI.

I ‘You People’ forelsker den hvide jøde og den sorte kvinde sig på komisk vis med Eddie Murphys svigerfar som plageånd, men kemien mellem filmparret er blevet kritiseret.

»Jeg ved ikke engang, om jeg burde dele det her lort, men i den sidste scener, kysser de ikke engang. Det er CGI. Jeg sværger til Gud, søn«.

Schulz fortalte som gæst i podcasten The Ears, at han så dem spille filmens sidste scene, hvor de lænede sig mod hinanden, men stoppede omkring 15 centimeter fra hinandens ansigter. Han regnede med, at der ville blive klippet før kysset, men i filmen ser man i følge Schulz »deres ansigter morfe sammen i et lille fake kys«.

Soundvenues anmelder Ebbe Sidenius roste Eddie Murphy og Julia Louis-Dreyfus’ præstationer som forældregenerationen og kvitterede med tre stjerner. Men påpegede ligeledes mærkværdig brug af effekter:

»Udover de banale handlingstråde lider filmen dog af mange filmtekniske sygdomme som ujævne klip, tvivlsom brug af greenscreen (særligt i scener med Eddie Murphy – måske kunne han ikke lige den dag, de filmede) og den såkaldte blue/orange color grading, som kan få selv de bedste film til at ligne en billig sitcom«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af