‘FIFA 23’ tilføjer flere kvindelige fodboldspillere

‘FIFA 23’ tilføjer flere kvindelige fodboldspillere
Sam Kerr i 'FIFA 23'. (Foto: PR)

Savner du et lidt større udvalg af kvindehold i ‘FIFA 23’, er der godt nyt på vej.

I næste uge bliver spillet udvidet med kvindernes nordamerikanske liga – bedre kendt som NWSL – når turneringens 12 klubber tilføjes den 15. marts, skriver Polygon.

Dermed bliver det muligt at spille ligaen side om side med virkelighedens NWSL, når den starter op igen den 25. marts, hvor Portland Thorns FC skal forsvare holdets titel som regerende mester.

Med tilføjelsen stiger antallet af kvindelige klubber i ‘FIFA 23’ til 36, da den engelske og franske liga allerede var inkluderet ved lanceringen i 2022.

Alle holdene kan bruges i spillets almindelige kampe, turneringsmodulet og online-venskabskampe, men der er stadig lange udsigter, hvis du som manager vil føre dit yndlingshold igennem en hel karriere, da det endnu ikke er en mulighed.

EA har tidligere bekræftet, at de vil lancere kvindernes VM og Champions League for sæsonen 23/24, inden begge turneringer løber af stablen i den virkelige verden, så der er stadig lidt mere at se frem til.

‘FIFA 23’ udkom sidste efterår, hvor Soundvenue gav det tre stjerner og kritiserede det for at have »få kvinder og for meget ligegyldigt lir«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af