Slowthai fjernet fra en række festivalprogrammer efter voldtægt-sigtelser

Slowthai fjernet fra en række festivalprogrammer efter voldtægt-sigtelser
Slowthai på Syd For Solen. (Foto: Thomas Rungstrøm/Soundvenue)

Den britiske rapper Slowthai blev sigtet for voldtægt i retten i Oxford tidligere på ugen.

Det har nu fået en række prominente engelske festivaler til at fjerne ham fra deres programmer, som han tidligere var en del af. Det skriver musikmediet Stereogum.

Det betyder blandt andet, at Slowthai ikke længere skal spille på Glastonbury samt Manchesters Parklife og festivalen Reading & Leeds.

Slowthai har stadig en række koncerter på tapetet over de næste to måneder, blandt andet som opvarmning til Blurs koncert i Wembley Stadium.

Slowthai har benægtet alle anklager i et opslag på Instagram, hvor han siger, at han er overbevist om, at han vil kunne rense sit navn hurtigt.

Rapperen er sigtet for to anklagepunkter om voldtægt af en kvinde i Oxford i 2021. Han skal for retten i næste måned.

Tidligere i år udgav Slowthai sit tredje studiealbum ‘Ugly’, der fik fire stjerner af Soundvenues anmelder, som skrev: »Slowthais tredje plade er et stilskifte fra rap til rock. For det meste slipper den britiske musiker godt fra det, og han er overraskende nok bedst, når han tager tempoet helt ned«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af