Ridley Scott kalder kommende ‘Gladiator’-efterfølger »det bedste jeg nogensinde har lavet«

Ridley Scott kalder kommende ‘Gladiator’-efterfølger »det bedste jeg nogensinde har lavet«
Ridley Scott i 2021 (Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Ridley Scott har sjældent problemer med at tale lige ud af posen eller give sig selv de roser, han fortjener. Forleden valgte han for eksempel sin egen ’Blade Runner’ som en af sine fire yndlingsfilm.

Og selvtilliden er tilsyneladende også i top, når det kommer til den næste film fra manden bag alt fra ’Alien’ til ’Thelma & Louise’, ’The Martian’ og senest ’Napoleon’. I efteråret kommer Scotts længe ventede ’Gladiator II’, og i et interview med Empire Magazine kalder den 86-årige brite efterfølgeren for »det bedste jeg nogensinde har lavet«.

Herefter trækker Scott dog lidt i land og retter sig selv med et smil. »En af de bedste. Jeg har lavet et par gode«. Han lover desuden, at det er »gennemført brutal action«.

’Gladiator II’ finder sted 20 år efter handlingen fra den oprindelige klassiker fra 2000. Paul Mescal spiller hovedrollen Lucius, der må træde ind i Colosseum som gladiator for at befri Rom fra tyranniske erobrere.

Ud over Mescal består rollelisten af stjerner som Pedro Pascal, Denzel Washington Joseph Quinn og Connie Nielsen, som vender tilbage til sin rolle som Lucilla.

I en featurette til filmen udtalte Washington for nylig, at »jeg tror, det er den største film, jeg har været en del af«.

’Gladiator II’ udkommer i de danske biografer 14. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af