Se første ildevarslende trailer til ‘The Last of Us’ sæson 2 – med glimt af nytilkomne stjerner

Se første ildevarslende trailer til ‘The Last of Us’ sæson 2 – med glimt af nytilkomne stjerner
Pedro Mescal i anden sæson af 'The Last of Us'. (Foto: PR)

Efter et par billeder og en meget kort videoforsmag, er første længere trailer til den imødesete anden sæson af ‘The Last of Us’ omsider landet. Det skriver Deadline.

I den nye teaser-trailer ser vi selvfølgelig både Bella Ramsey og Pedro Pascal i rollerne som Ellie og Joel. Sidstnævnte kæmper øjensynligt med fortidens handlinger, formentlig særligt sin ageren i den drabelige slutning på første sæson.

»Du kan ikke helbrede noget, medmindre du er modig nok til at sige det højt«, siger en unavngiven kvinde, spillet af Catherine O’Hara, til ham i en form for terapisession tilbage i byen Jackson. »Sig det, du er bange for at sige. Sig det højt, uanset hvad det er. Uanset hvor slemt det er. Hvad gjorde du?«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

O’Hara er ikke det eneste nye ansigt i den kommende sæson. I traileren ser vi også glimt af Kaitlyn Dever som den kontroversielle karakter Abby, Young Mazino som Jesse, Isabela Merced som Dina og Jeffrey Wright som Issac.

Sammen med traileren har HBO udgivet en kryptisk synopsis: »Efter fem års fred efter begivenhederne i den første sæson, indhenter Joel og Ellies fælles fortid dem og drager dem i konflikt med hinanden og en verden, der er endnu mere farlig og uforudsigelig end den, de efterlod«, lyder det.

Den nye sæson får premiere på Max engang i 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af