’Veep’-genforening indsamlede 735.000 dollars til Kamala Harris’ valgkamp

’Veep’-genforening indsamlede 735.000 dollars til Kamala Harris’ valgkamp
Julia Louis-Dreyfus i 'Veep'. (Foto: HBO)

Castet fra HBO-serien ’Veep’ blev forleden genforenet til en online-begivenhed, hvor de lavede en live manuskriptgennemlæsning af den famøse episode ’Crate’.

Det skete i samarbejde med Wisconsins demokratiske parti, også kaldet WisDems, foran 20.000 fans, som modtog Zoom-linket, hvis de lavede en donation til partiet. I alt indsamlede begivenheden over 735.000 dollars. Det skriver The Hollywood Reporter.

I ’Crate’, som er den niende episode i komedieseriens tredje sæson, finder Julia Louis-Dreyfus’ vicepræsident Selina Meyer ud af, at hun skal overtage pladsen som præsident, fordi den nuværende trækker sig tilbage.

Det bærer en meget rammende lighed med de seneste måneders udvikling hos Demokraterne i USA, hvor præsident Biden i sommeren meldte, at Kamala Harris ville tage over for ham i kampen med Donald Trump om præsidentembedet.  

Der blev hurtigt draget paralleller mellem den politiske satireserie og virkelighedens begivenheder, og Demokraterne har tydeligvis set sin chance for at drage fordel af det. Formanden for Wisconsins demokratiske parti Ben Wikler kunne under begivenheden meddele, at Harris og Trump pt står lige i staten, mens Harris står til en lille føring i målingerne – og nu har ‘Veep’-genforeningen så sørget for en finansiel hjælpende hånd.

Udover castets gennemgang af ’Crate’ kunne man opleve Q&A-sessioner med ’Veep’-skaber Armando Iannucci, seriens cast såvel som gæstestjerner og virkelige politikere fra Wisconsin.

‘Veep’ kan ses på Max.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af