Rapolitics har samlet 12 danske rappere i tre cyphers – se de deltagende her

Rapolitics har samlet 12 danske rappere i tre cyphers – se de deltagende her
Tkay, Pede B, Gio og Rune Kuda i 'Rapolitics Cypher'. (Foto: Benjamin Krog)

Nonprofit-organisationen Rapolitics har netop annonceret en ny serie af cyphers, hvor ikke mindre end 12 danske rappere deltager.

Henover oktober og november udgiver de tre videoer, hvor man kan høre en række forskellige rapper vise, hvad de kan. Målet med videoerne er at sætte fokus på menneskerettigheder, og indtjeningen fra videoerne doneres til en menneskerettighedsorganisation.

Den første af tre ‘Rapolitics Cypher’-videoer er udkommet i dag, og byder på bars fra rapperne Pede B, Gio, Tkay og Rune Kuda.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De næste to cypher-videoer udkommer til november, og her kan du høre Naija Gyal, Kaka og Malika i den ene og Wafande, Mund De Carlo, Stenfors, Figi og Vinnie i den anden.

Ifølge en pressemeddelelse er de her cyphers opstået med inspiration fra den seneste tids støttekoncerter til Gaza.

»Rapolitics’ mission er fortsat at bruge rap-musikken som et redskab til social forandring, og denne cypher showcase er et levende bevis på dette i en tid, hvor dét at bruge sin stemme er vigtigere end nogensinde«, lyder det via en pressemeddelelse.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af