Zendaya er glad for tidsspring i kommende ‘Euphoria’-sæson med mindre »high school-drama«

Zendaya er glad for tidsspring i kommende ‘Euphoria’-sæson med mindre »high school-drama«
Zendaya i 'Euphoria'. (Foto: HBO)

Den tredje sæson af HBO-hitserien ’Euphoria’ har været gennem en turbulent tilblivelsesproces.

Anden sæson landede tilbage i starten af 2022, og tilbage i marts kom det frem, at historien i næste ombæring kommer til at foretage et betydeligt tidsspring.

Det er et nødvendigt valg, hvis man spørger hovedrolleindehaveren Zendaya. »Det er vigtigt, fordi det er begrænset, hvor meget high school-drama man kan have med at gøre«, fortæller skuespilleren i Entertainment Weeklys podcast ’The Awardist’, hvor hun også joker med, at det er de samme problematikker, der gentager sig – »og så er hun sin kæreste utro igen!«.

Zendaya, som også er executive producer foruden sin hovedrolle som den unge misbruger Rue, har ikke meget at afsløre om den kommende sæson. »Jeg ved faktisk ikke meget om, hvad der sker – jeg ved ikke rigtig præcis, hvordan sæsonen kommer til at se ud, men jeg ved, at tidsspringet sker«, siger den 28-årige amerikaner og fremhæver, at hun er spændt på den nye dynamik:

»Det bliver fascinerende at se og forstå de her karakterer udenfor high school-konteksten, og hvordan alle de ting vi så, da de var børn og var i high school, påvirker deres voksenliv, og hvem de bliver i en meget større verden. Jeg er også interesseret i at se, hvad der sker«.

Tredje sæson har været udskudt flere gange, og der har været uvished omkring produktionen, også blandt skuespillere. Seneste melding fra HBO lyder dog på, at serien går tilbage i optagelse i januar 2025 med hele hovedcastet tilbage.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af