Steven Spielberg reddede Zoë Saldaña, da hun var klar til at droppe storfilm efter ‘Pirates of the Caribbean’

Steven Spielberg reddede Zoë Saldaña, da hun var klar til at droppe storfilm efter ‘Pirates of the Caribbean’
Zoë Saldaña i 'Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl' fra 2003. (Foto: PR)

Efter at have haft en negativ oplevelse med at medvirke i ’Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl’ fra 2003 havde Zoë Saldaña mest lyst til at gå en stor bue udenom ekstravagante Hollywood-produktioner.

Til en Screen Talk ved BFI London Film Festival (via Variety) fortalte hun, at det skyldtes dårlig behandling fra de ledende kræfter i produktionen.

»Holdet og castet er supervidunderlige 99% af tiden. Men hvis studiet og producerne og instruktøren ikke leder med venlighed og bevidsthed og hensyn, så kan så stor en produktion blive en rigtig dårlig oplevelse og måske tipper du overbord. Og det gjorde jeg på en måde«, forklarer den 46-årige skuespiller.

Otte måneder senere stod skuespilleren dog på Steven Spielberg-produktionen ’The Terminal’, og her kunne hun ånde mere lettet op, da han, trods produktionens størrelse, fik hende til at føle sig »så godt tilpas og tryg«.

»Jeg arbejdede med Steven Spielberg otte måneder senere, og han genoprettede min tro på, at stort også kan være alle tiders«.

Saldaña forklarer også, at den legendariske instruktør blandt andet spillede musik under optagelserne, når der var pause mellem scenerne, så alle var »synkroniserede og på samme side«.  

Siden har Saldaña ikke været uvant med at arbejde på store produktioner og har erfaring i megafranchises som ’Avatar’ og ’Guardians of the Galaxy’. Senest har hun spillet hovedrollen i ’Emilia Pérez’, som lander i de danske biografer 9. januar 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af