Paul Mescal »pissede i bukserne« over vanvittigt datingrygte

Paul Mescal »pissede i bukserne« over vanvittigt datingrygte
Paul Mescal i 2024. (Foto: Samir Hussein/WireImage)

Udover at være en af tidens mest populære unge skuespillere er ‘Normal People’- og ‘Aftersun’-stjernen Paul Mescal også et heftigt dyrket navn i internettets økosystem, hvor han i starten af året blev centrum for et af de mere mærkværdige rygter.

Her begyndte en række TikTok-brugere at sprede en historie om, at Paul Mescal havde en underlig måde at afslutte dates og one night-stands. Nemlig ved at tage de pågældende med på gåtur i en park for så bare at løbe væk fra dem ud af de blå.

I et nyt interview med GQ kommenterer den irske skuespiller nu for første gang rygtet direkte.

Her reagerer han med latter og rødmen, da journalisten nævner det, hvorefter han fortæller, at ham og hans familie var flade af grin, da de opdagede det. Fordi det selvfølgelig ikke passer.

»Vi så på videoerne, og vi pissede i bukserne over det. Kategorisk usandt. Og vi grinte, grinte, grinte, grinte«, fortæller Mescal.

Selvom Paul Mescal og hans søskende kunne grine af det, gjorde det dog indtryk, da skuespilleren så, at hans mor derimod blev ked af det, da hun så videoerne.

»Er det ikke nedslående? Jeg var sådan, ‘åh, det er sjovt for os – min bror, mig og min søster – for vi ved, at det er sådan internettet fungerer. Det er hysterisk morsomt. Hvis det var rigtigt, ville det være fucking dårligt, men som et rygte, er det sjovt. Så var jeg sådan, ‘åh, hvis du er en mor er hendes reaktion at gå ud og sige, ‘han ville ikke gøre den slags’«.

Senere i interviewet joker Paul Mescal desuden med rygtet igen, da han finder en bog, der hedder ‘London’s Hidden Walks’ på en restaurant.

»Tre bind. Jeg brude tage dem her til min løbe-væk-dates«.

Mescal har sin første store Hollywood-hovedrolle i vente med Ridley Scotts ‘Gladiator 2’, som får premiere 14. november.

Den 28-årige skuespiller er desuden på tale som en af de fire hovedroller i Sam Mendes’ stortanlagte biopic-tetralogi om ‘The Beatles’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af