Rygte: Skuespillerne til stor Beatles-film er fundet

Rygte: Skuespillerne til stor Beatles-film er fundet
The Beatles omkring 1965. (Foto: Michael Ochs Archives/Getty Images)

Den Oscar-vindende instruktør Sam Mendes har kastet sig over et enormt projekt med hele fire biopics, der skal fortælle The Beatles’ historie. Hver film bliver fortalt fra en af medlemmernes synspunkt.

For nylig lød det, at Paul Mescal var på tale til en af rollerne, og nu rygtes det yderligere, at instruktøren har udset sig skuespillerne til alle fire roller.

I sit prominente Hollywood-nyhedsbrev The InSneider beretter journalisten Jeff Sneider, at Sam Mendes lige nu har følgende navne i kikkerten (via Screen Rant):

Paul Mescal som Paul McCartney, Harris Dickinson (‘Triangle of Sadness’) som John Lennon, Charlie Rowe (‘Rocketman’) som George Harrison og Barry Keoghan (‘Saltburn’) som Ringo Starr.

I nyhedsbrevet understreger Schneider, at castet ikke er bekræftet af produktionsselskabet Sony.

Det er dog ikke en rollebesætning, man ligefrem kan brokke sig over. Derudover er det også et projekt, de færreste unge skuespillere ville ønske at sige nej til. Fingrene er krydset for, at alt falder på plads efter instruktørens ønske.

Sam Mendes er den første instruktør, som har fået tilladelse af både samtlig Beatles-medlemmers familier og pladeselskabet Apple Corps Ltd.

Det er håbet, at alle fire film skal gå i optagelse i midten af 2025, så de kan få premiere i løbet af 2027.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af