Sommerfilmene, vi glæder os allermest til

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Sin City: A Dame to Kill For’

Frank Miller og Robert Rodriguez vender – forhåbentligt – stærkt tilbage med et overdådigt cast og tegneserie-æstetik i ’Sin City: A Dame to Kill For’, som ganske atypisk er en sequel, vi ikke gruer for.

Josh Brolin, Mickey Rourke, Eva Green, Joseph Gordon-Levitt og Jessica Alba er bare nogle er de medvirkende i filmen, der er en sammenvævning af et par af Millers graphic novels. Den står på rendyrket action-excess, tough guys og smukke kvinder.

Premiere 28. august.

Læs også: Noir for alle pengene i første trailer til ‘Sin City: A Dame to Kill For’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Enough Said’

’Veeps’ Julia Louis-Dreyfus og ’The Sopranos’ nu afdøde James Gandolfini forenes på det hvide lærred i den forfriskende anderledes romantiske komedie ’Enough Said’. Eva er nyligt fraskilt og indleder en romance med tv-entusiasten Albert. Samtidig får hun en ny veninde (Catherine Keener), og det eneste problem er, at veninden også er Alberts eks-kone.

»She’s like a human Trip Advisor«, er bare én af de spøjse replikker, Louis-Dreyfus leverer i traileren. Instruktøren bag filmen, Nicole Holofcener har godt blik for det humoristiske og følsomme i venskaber og kærlighed, og med ’Enough Said’ har hun lavet sin bedste film hidtil.

Premiere 26. juni.

Læs også: Julia Louis-Dreyfus og Joe Biden får tatoveringer og gør grin med ‘House of Cards’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Short Term 12’

Stortalentet Brie Larson spiller den unge Grace, der med sit job med utilpassede unge prøver at finde en plads i livet. Den hjertevarme ’Short Term 12’ har fået masser af ros på de amerikanske festivaler og er et godt bud på en sommerfilm, der skiller sig ud fra de store Hollywood-produktioner.

Filmen har især høstet roser for Larsons skuespilpræstation og Destin Crettons instruktion. Ligesom i sin film ’I Am Not a Hipster’ fra 2012 skildrer Cretton menneskets skrøbelighed i et let toneleje.

Premiere 17. juli.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Guardians of the Galaxy’

James Gunns filmatisering af Marvel-tegneserien ’Guardians of the Galaxy’ forekommer forfriskende humoristisk uden at spare på de dyre CGI-effekter.

’Guadians of the Galaxy’ handler om superhelte-gruppen af samme navn, som må beskytte galaksen mod udefrakommende trusler. Gruppens frontmand Star-Lord spilles af ’Parks & Recreations’ Chris Pratt, som allerede i traileren viser sit komiske talent i selskab med John C. Reilly, Zoe Saldana og Benicio Del Toro. Derudover lægger Bradley Cooper og Vin Diesel stemme til henholdsvis træmanden og vaskebjørnen.

Det kan så afgjort gå begge veje, men vi tillader os at skrue forventningerne op.

Premiere 31. juli.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Ung & Smuk’

Gik du glip af visningen på årets CPH PIX, får du til sommer en ekstra chance for at se ’Swimming Pool’- og ’Selv i de bedste hjem’-instruktøren Francois Ozons nyeste film. ’Ung & smuk’ stiller skarpt på kvindelige seksualitet i et kontroversielt drama, der er blevet sammenlignet med Buñuels prostitutionsklassiker ’Dagens skønhed’.

’Ung & smuk’ handler om den 17-årige Isabelle, der udforsker sin seksualitets grænser og prostituerer sig i al hemmelighed. Isabelle spilles af den usandsynligt smukke Marine Vatch, der i samarbejde med Ozon har skabt et kompliceret og kontroversielt drama, der ikke forsøger at skære følelsesmæssige hjørner.

Premiere 10. juli.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Tracks’

Instruktør John Currans storslåede adventure-drama ligner en sikker vinder med en inspirerende fortælling, imponerende billeder og to af de hotteste unge skuespillere i Hollywood, Mia Wasikowska og Adam Driver.

’Tracks’ er baseret på historien om Robyn Davidson, der i 1977 besluttede sig for at vandre gennem den australske ørken i månedsvis med fire kameler, en fotograf og en helvedes solskoldning.

Premiere d. 7. august.

Læs også: To supertalenter på ørkenmarch i trailer til ‘Tracks’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’22 Jump Street’

’21 Jump Street’ var en af 2012’s store overraskelser, en veloplagt komedie med Jonah Hill-humor, Channing Tatum som hans strisser-kollega og en aggressiv Ice Cube som deres gruppeleder.

Denne gang skal de kiksede politimænd gå undercover på et college, og mon ikke fyrene endnu engang gør sig bemærket som de lidt for gamle brødre og lidt for uduelige strømere.
Vi håber ’22 Jump Street’ har lige så mange sjove momenter, men frygter en smule, at karaktererne (bogstaveligt talt) skyder sig selv i foden med en lidt for overgearet affære.

Premiere 19. juni.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Neighbors’

Nabokrig tages til helt nye højder, når folkene bag komedier som ’Droppet af Sarah Marshall’ og ’The 40 Year Old Virgin’ mødes i et tilforladeligt forstadskvarter. De usandsynligt overdrevne pranks krydres med Seth Rogens komiske talent og Zac Efrons ungkarleattitude i Nicholas Stollers ’Neighbors’.

Filmen har fået en overraskende god modtagelse i USA, og selvom traileren måske indikerer en standard-ungdomskomedie, tør vi godt håbe på en perfekt lattervækkende sommerfilm.

Premiere 17. juli.

Magic in the moonlight

‘Magic In The Moonlight’

Selvom der endnu ikke findes en trailer til Woody Allens nyeste film, vil vi tillade os at have store forventninger. Som sædvanlig holder stjerneinstruktøren kortene tæt ind til kroppen, men vi kender trods alt castet og plottet i grundtræk.

Hovedrolleindehaveren er den engelske gentleman Colin Firth, der sendes til den franske riviera for at opklare en mulig svindelsag. Firth spiller over for Emma Stone og Marcia Gay Harden i komediedramaet, der udspiller sig i 1920’ernes Côte d’Azur. Det kan næsten kun resultere i jazzet Allen-sødme.

Premiere 14. august.

Læs også: Joaquin Phoenix skal medvirke i Woody Allen-film

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘A Million Ways to Die in the West’

Traileren til Seth MacFarlanes ’A Million Ways to Die in the West’ afslører ikke meget af filmens plot, men til gengæld forklarer den titlen: Alle dør i det vilde vesten.

Filmen er ’Family Guy’-skaberen Seth MacFarlanes opfølger til den langt hen ad vejen overraskende sjove ’Ted’, og man kan kun håbe på, at også denne film går linen ud i absurd galgenhumor.

Castet er imponerende med blandt andre Charlize Theron, Liam Neeson, Neil Patrick Harris og Amanda Seyfried. Man skal nok ikke regne med en ordinær western, men forhåbentligt er der gode grin at hente.

Premiere 5. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af