Coke, boobs og Charlie Sheen: Seth MacFarlanes bedste øjeblikke

Fra bongrygende plysbjørne og coke-sniffende aliens til geniale tilsvininger af Charlie Sheen. Vi kårer komikerens bedste øjeblikke i anledning af hans westernkomedie ‘A Million Ways to Die in The West’.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Peter Griffin får tæsk af en forvokset kylling igen og igen og …

Det er svært at vælge et øjeblik fra Seth MacFarlanes populære animerede sitcom ‘Family Guy’, der lige nu kører på sit 12. år. Den ekstremt dysfunktionelle familie med idioten Peter Griffin i spidsen får ‘The Simpsons’ til at ligne ‘The Cosby Show’, og serien er fyldt til randen med genial sort humor og bizarre popkulturelle referencer.

En af seriens sjoveste tilbagevendende jokes er dog Peter Griffins maraton-slåskampe med en forvokset kylling ved navn Ernie. De to kom første gang i håndgemæng, da Peter Griffin brokkede sig over en udløbet madkupon i sæson 1. Siden da har de to smadret hinanden til plukfisk hele 12 gange, og den ene slåskamp er længere og mere vanvittig end den anden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Hænger kendtes bryster til tørre ved Oscar-showet

Oscar-akademiet satsede stort, da de hyrede den i den brede offentlighed forholdsvist ukendte Seth MacFarlane til at være vært for prisuddelingen sidste år. Men selvom hans jokes var lidt af en blandet pose bolsjer, befandt MacFarlane sig ganske godt på verdens største underholdningsscene.

Især musical-nummeret ’We Saw Your Boobs’ tog kegler, omend det ikke var alle blandt publikum, der så ud til at more sig over at få hængt deres blottede bryster til tørre i den bedste sendetid. Det er så uendeligt plat at name-droppe alle de skuespillerinder, der har vist deres fortrin frem på det store lærred. Men det er altså også ret morsomt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Seth MacFarlane griller Charlie Sheen

I de 10 år den amerikanske tv-station Comedy Central har grillet kendisser i ‘Comedy Central Roast’, har der næppe været et nemmere offer end Charlie Sheen. Få uger inden skuespilleren skulle grilles for åben skærm, havde han strøet om sig med bizarre erklæringer som »Jeg er en Warlock med tigerblod og dna som en Adonis«, hvilket naturligvis gjorde ham til hele verdens nye yndlingsmobbeoffer.

Seth MacFarlane var vært på showet, og han tøvede ikke med at kaste sig frådende over den skandaleombruste Hollywood-stjerne. »Du har set ham i film, du har set ham på tv, og hvis du er prostitueret, har du set ham stikke en pistol mod dit ansigt, mens du prøvede at gøre ham seksuel ophidset«, lød en af de bidske kommentarer. ‘Comedy Central Roast Charlie Sheen’ er med 6,4 millioner seere stadig det mest sete afsnit af programmet nogensinde.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Grovmundet rumvæsen kan ikke holde på safterne

Hvad får man, hvis man blander Steven Spielbergs nuttede E.T. med en sexgal stofmisbruger? Svaret er rumvæsnet Roger fra Seth MacFarlanes anden populære animerede sitcom ’American Dad’, der har kørt siden 2005.

Den coke-sniffende og evigt liderlige Roger bor hos den ultrakonservative C.I.A.-agent Stan Smith, der forsvarer sin kone og to børn mod terrorister, homoseksuelle og venstreorienterede galninge. ’American Dad’ er langt mere politisk end ’Family Guy (Seth MacFarlane er erklæret demokrat, fortaler for homoseksuelles rettigheder og går ind for fri hash), men heldigvis giver serien også plads til masser af falden på halen-komik og vulgære platheder. Som når Roger i tide og utide skyder mælk og slim ud af sine kropsåbninger eller får tæsk af en kæmpe-burrito.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Mark Wahlberg bliver spanket af forvokset plysbjørn

De fleste af os har som børn drømt om, at vores yndlingsbamse ville komme til live. Men hvad nu hvis det rent faktisk skete, og bamsen ændrede sig fra at være en nuttet sovemakker til en bongrygende, vulgær og arbejdsløs klods om benet? Det er præmissen i Seth MacFarlanes komedie ‘Ted’ fra 2012, hvor Mark Wahlberg bliver tvunget til at skære navlestrengen over til sin bedste ven, den levende plysbjørn Ted, da han og kæresten skal flytte sammen.

Det skaber naturligvis splid i det livslange venskab, og i en af filmens sjoveste scener går Mark Wahlberg og Ted i flæsket på hinanden på et hotelværelse (MacFarlane kan altså noget med slåskampe) efter et ophedet skænderi. Hvem der vinder, kan du selv se i klippet ovenfor, men lad os da bare afsløre, at Mark Wahlberg i den grad får tv-antenne til egen røv.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. MacFarlane og stemmerne i hovedet

Seth MacFarlane nøjes ikke blot med at skrive og instruere sine film og tv-shows. Han lægger også stemme til mange af sine kreationer. Det gælder blandt andet den ekstremt intelligente (og psykopatiske) baby Stewie Griffin, den evigt politisk ukorrekte far Peter Griffin, den sexgale nabo Glenn Quagmire i ‘Family Guy’ og teddybjørnen med den beskidte mund i ’Ted’.

»Jeg er meget mere end bare stemmer«, sagde Seth MacFarlane, da han var vært ved Saturday Night Live tilbage i 2012 – hvorefter han kastede sig ud i et virtuos skænderi med Stewie Grifin, Peter Griffin og Glenn Quagmire fra ‘Family Guy’. Med et glimt i øjet sluttede MacFarlane sin monolog af med at sige: »Som det er tydeligt for enhver, så er det at høre stemmer i sit hoved et legitimt psykologisk problem for mig«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af