On demand: Det skal du streame i juni

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Orange Is the New Black’ – sæson 2

Netflix-serien er en af årets mest ventede seriefortsættelser og behøver næppe den store introduktion. Jenji Kohan står bag den farverige dramedy-fortælling om Piper Chapman, hvis vilde fortid indhenter hende og sender hende til afsoning i et kvindefængsel fyldt med excentriske medkriminelle.

Den nye sæson lover endnu flere intriger og endnu stærkere kvindelige karakterer, og at dømme ud fra traileren har Chapman, spillet af Taylor Schilling, endegyldigt gemt den søde og uskyldige fængselsnovice væk.

Kan ses på Netflix fra d. 6. juni.

Læs også: Se den spritnye sæson ‘Orange Is the New Black’ i Empire Bio

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’This Is 40’

Judd Apatows komedie fortsætter historien om ægteparret Pete og Debbie fra ’Knocked Up’. De har nu ramt 40-årsalderen lige på og stenhårdt, deres børn hader hinanden, deres arbejdsliv stinker, og de irriterer hinanden grænseløst.

Filmen er spækket med komiske talent, ikke bare Paul Rudd og Leslie Mann i hovedrollerne, men også Chris O’Dowd, Melissa McCarthy og Apatows egne børn Iris og Maude. Der er masser af letspiselig Apatow-humor, men faktisk har filmen også en mere alvorlig, nærmest eksistentiel klangbund end nogle af hans tidligere film.

Kan ses på Viaplay fra d. 27. juni.

Læs også: Video: Paul Rudd og Amy Poehler flår tøjet af rom-com genren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’The Leftovers’

HBO’s kommende fantasy-serie lover med ’Lost’-skaberen Damon Lindelof bag rattet masser af mystiske begivenheder, når to procent af verdens befolkning pludseligt forsvinder. ’The Leftovers’ følger de efterladte indbyggere i forstadsbyen Mapleton, der må håndtere tabet af over 100 mennesker. Politikeren Condoleezza Rice, skuespilleren Gary Busey og selveste paven er blandt de forsvundne – men intet binder tilsyneladende de forduftede sammen.

Justin Theroux ses i hovedrollen som Kevin Garvey, mens også Liv Tyler og kommende stjerner som Margaret Qualley (’Palo Alto’) og Carrie Coon (’Gone Girl’) medvirker.

Kan ses på HBO Nordic fra d. 30 juni.

Læs også: Video: Se inciterende trailer til ny HBO-serie fra ‘Lost’-forfatter

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Blue Jasmine’

Cate Blanchett vandt en Oscar for sin frygtindgydende præstation i Woody Allens tragikomiske drama ’Blue Jasmine’, hvor hun i rollen som high society-kvinden Jasmine må indse, at hendes liv opløses i takt med hendes ægteskab.

Efter hendes rigmands deroute flygter Jasmine til San Francisco, hvor søsteren Ginger lever beskedent blandt mennesker af en helt anden støbning, og søstrene tvinges til at håndtere hver deres problemer – sammen. ’Blue Jasmine’ er en af Woody Allens bedste film de senere år. På rollelisten ses også Alec Baldwin, Sally Hawkins, Louis CK, Peter Sarsgaard og Andrew Dice Clay.

Kan ses på Viaplay.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’The Imposter’

Bart Laytons ubegribelige dokumentar fortæller historien om den 13-årige Nicholas, der forsvandt i tre og et halvt år, hvorefter han blev fundet i Spanien – nærmest uigenkendelig. Nicholas blev genforenet med sin familie, men efterhånden rejser flere spørgsmål sig: Hvorfor taler han kun med accent? Og hvordan kan hans udseende være så radikalt forandret?

’The Imposter’ er en virkelig og uhyggelig historie, der overrasker gang på gang og får det til at løbe koldt ned ad ryggen på enhver seer.

Kan ses på Netflix.

Læs også: 5 juni-film du skal se i biffen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af