De 10 mest sexede Hollywood-film nogensinde

Fra '9 ½ weeks' til 'Mr. og Mrs. Smith'. Vil ’50 shades of Grey’ kunne matche disse films dampende hede sexappel?

outofsight

I anledning af denne uges lancering af den første trailer for ’50 shades of Grey’, den længe ventede S&M-romance fra Sam Taylor-Johnson, kigger vi her tilbage på de 10 tidligere mest sexede Hollywood-film.

10. Out of sight (1998)
Det sydede af hed tiltrækningskraft mellem George Clooney og Jennifer Lopez i denne underholdende krimi fra instruktør Steven Soderbergh, der fik Clooneys karriere til at eksplodere mod stjernerne. Det har aldrig  været mere sexet at være lukket inde i et bagagerum med en forbryder …

notebook

9. The Notebook (2004)
Overraskende sexet og oprigtigt romantisk: ’The Notebook’ er blevet en moderne romantisk klassiker, og Ryan Gosling og Rachel McAdams’ flirtende samspil et perfekt eksempel på uimodståelig on-screen kemi (parret blev da også kærester i virkeligheden).

mulholland

8. Mulholland Drive (2001)
»Har du nogensinde prøvet det her før?« hvisker Betty (Naomi Watts) til Rita (Laura Elena Harring) da et lille godnatkys bliver til mere mellem de to kvinder, i David Lynchs mystiske og sexede ’Mulholland Drive’.

secretary

7. Secretary (2002)
Maggie Gyllenhaal er den generte sekretær og James Spader den krævende chef (med efternavnet Grey!), som indgår i et sadomasochistisk forhold på arbejdspladsen. Fræk, sjov og en af de mest sexede film fra det nye årtusind, der uden tvivl har fungeret som inspirationskilde for E.L. James ’50 shades of Grey’-trilogi.

beforesunset

6. Before sunset (2004)
Richard Linklaters ’Before’-trilogi er ikke umiddelbart film, man forbinder med dampende sex, men film nummer to, ’Before sunset’ emmer af indestængt begær mens hovedpersonerne går rundt i Paris, ni år efter deres første møde. Til sidst, og særligt i den geniale afslutningsscene, har man som seer lyst til at råbe »Så kys dog!« til skærmen.

mrssmith

5. Mr. og Mrs. Smith (2005)
To af verdens mest sexede mennesker, Angelina Jolie og Brad Pitt, tørnede sammen i ’Mr. og Mrs. Smith’ med eksplosiv kemi til følge, både på lærredet og i privaten, skulle det vise sig senere. En halvfjollet film, der dog er så dampende hot, at man snart glemmer alt om plot og stil.

US : Extrait of new movie " Unfaithful " Olivier Martinez and Diane Lane

4. Unfaithful (2002)
Diane Lane er den gifte kvinde som falder i armene på den charmerende Olivier Martinez, mens Richard Gere er den forsmåede ægtemand, som langsomt fatter mistanke. Adrian Lyne, som også stod bag ’9 ½ weeks’, er ikke overraskende manden bag kameraet. Er du til fræk sex på offentlige steder med fremmede mænd med accent, vil denne film give dig et kick

bodyheat

3. Body heat (1981)
1980’erne var et hedt årti i biografmørket, og en af de mest uforglemmelige erotiske thrillere fra perioden er ’Body heat’, hvori Kathleen Turner forfører William Hurts knapt så smarte advokat, og overtaler ham til at myrde sin rige mand. Stol aldrig på en forførende femme fatale!

postman

2. Postbuddet ringer altid to gange (1981)
Endnu en erotisk 80’er-thriller, endnu et plot om at myrde en stakkels uvidende ægtemand. Jessica Lange og Jack Nicholson satte ild til lærredet i denne genindspilning af film noir-klassikeren fra 1946, og særligt deres sexscene på køkkenbordet, med Lange dækket af mel, er legendarisk.

nineweeks

1. 9 ½ weeks
Adrian Lynes ultimative erotiske thriller, hvori Kim Basinger og Mickey Rourke starter en destruktiv, om end hot, hot, hot affære, står stadig som en af filmhistoriens mest sexede værker. At det så i virkeligheden er en temmelig middelmådig film, er en anden sag. Dens sexappel kan ingen nemlig tage fra den.

Læs også: Se den første trailer til ’50 shades of Grey’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af