Vi anbefaler: Det skal du se på Comedy Central Danmark

Comedy Central er netop blevet lanceret som tv-kanal herhjemme. Tjek vores guide til, hvad man skal kaste sig over i den første tid.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. ’Inside Amy Schumer’

Det er svært ikke at falde i svime over Amy Schumer og hendes komiske talenter. I en komedieverden, der siden tidernes morgen har været lidt af en boys club, har hun overhalet sine mandlige kolleger inden om, når det kommer til grovkornet, grænseoverskridende humor.

Det vidner ’Inside Amy Schumer’, hvis første to sæsoner bød på noget af den sjoveste sketch-komik i nyere tid, tydeligt om. Der veksles mellem klassisk stand-up, satiriske sketches og afslørende interviews i programmet, der tilbringer en god portion ressourcer under bæltestedet. Her befinder Schumer sig ganske behageligt, og hendes jokes er lige så morsomme, som de er provokerende. De foreløbigt to sæsoner kører nu på Comedy Central Danmark, og tredje sæson kommer i løbet af 2015.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. ’Key & Peele’

Keegan-Michael Key og Jordan Peele står med ’Key & Peele’ bag nogle af tidens mest vellykkede sketches. Mens ’Saturday Night Live’ i disse dage er mere miss end hit, holder Key og Peele den stolte sketchtradition i hævd i seriens fjerde leveår, hvor de fremviser komisk originalitet ud over det sædvanlige.

Den ene tossede sketch følger den anden, og de to komikere er aldrig til at styre, hvor mange tønder land de end får. Ofte er de på grænsen til at implodere i komisk absurditet. Af og til har komikken en vis samfundssatirisk relevans, men for det meste er det bare ren, balls to the walls-sindssyg humor. Og gudskelov for det.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. ’Workaholics’

’Workaholics’ handler om tre venner, der bor og arbejder sammen, og som titlen til trods bestemt ikke er arbejdsnarkomaner. Blake Anderson, Adam DeVine og Anders Holm spiller de tre college dropouts, der er sammen alle døgnets 24 timer – fra 9 til 17 på jobbet og fra 17 til 9 derhjemme.

Serien har kørt i fire sæsoner, som lige nu kan ses på Comedy Central Danmark, mens femte sæson kommer i starten af det nye år. Det er ikke verdens mest indholdsrige tilværelse, de tre venner holder sig, men det gør dem ikke mindre underholdende. Som en slags fjern slætning til ’It’s Always Sunny in Philadelphia’ følger vi vennerne og deres slackerliv, der involverer en lind strøm af rusmidler af forskellig art.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. ’The Daily Show with Jon Stewart’

Du har forhåbentligt allerede i mange år fulgt ’The Daily Show with Jon Stewart’ fire gange om ugen på DR2. Hvis ikke er du gået glip af noget, for selv på sit 15. år er både Stewart og programmet skarpere end de fleste.

Der er således garanti for både oplysning og underholdning, når Stewart i et-par-og-tyve-minutter vender verdenssituationen med primært fokus på USA og landets politiske clusterfucks. Stewart kan agere moralsk stemme uden at blive belærende, oplysende uden at blive demagogisk og sjov på både højintelligent og plathumoristisk maner, hele tiden med en aura af troværdig ankermand omkring sig. Han er at finde om aftenen fra tirsdag til fredag på Comedy Central.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. ’South Park’

Lad os slutte af med endnu en Comedy Central-klassiker, der vel egentlig ikke behøver nærmere introduktion. Men når nu det alligevel skal være: Serien kører på sin 18. (!) sæson, og holder stadig højt niveau. Denne sæson har blandt andet budt på en længerevarende joke om, at Randy Marsh er sangerinden Lorde, og en kort cameo fra René Dif i en penismagirelateret sammenhæng. Men det er kun toppen af kransekagen. Har du aldrig rigtigt fordybet dig i ’South Park’-universet er det bare om at komme i gang, og ellers tåler de snildt et gensyn.

Læs også: Lyt til Soundvenue Filmcast om ‘Force Majeure’, rædselsår for dansk film, skandaløst Sony-læk, Comedy Central m.m.

Læs også: Få overblikket over Comedy Centrals launch-programmer i Danmark

Læs også: Lorde tilbage i South Park-spoof med Iggy Azalea, Nicki Minaj og Michael Jackson

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af