Casting-nyt: Nye navne til ’Hateful Eight’, ’X-Men: Apocalypse’ og ’Doctor Strange’

Casting-nyt: Nye navne til ’Hateful Eight’, ’X-Men: Apocalypse’ og ’Doctor Strange’

Quentin Tarantinos stærkt imødesete 70mm-western ’The Hateful Eight’ indledte optagelser i sidste uge og tilføjede i den forbindelse en gammel Tarantino-kending, Zoë Bell, til rollelisten. Bell dukkede kun kortvarigt op i ’Django Unchained’, men havde hovedrollen i grindhouse-filmen ’Death Proof’. I ’The Hateful Eight’ slutter hun sig til et imponerende cast fyldt med Tarantino-favoritter: Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Tim Roth, Michael Madsen, Bruce Dern og Channing Tatum er blandt de medvirkende.

Ifølge Cinema Blend er Joel Edgerton og Jon Bernthal de mest sandsynlige kandidater til at afløse Tom Hardy som Rick Flag i David Ayers ’Suicide Squad’, efter Jake Gyllenhaal tidligere afslog rollen . Joel Edgerton har i de seneste år vist sit værd i store produktioner som ’Warrior’, ’Den store Gatsby’ og ’Exodus: Gods and Kings’, mens det taler til Bernthals fordel, at han sidste år arbejdede sammen med instruktør Ayer i ’Fury’.

Vi bliver i superhelteland, for Chiwetel Ejiofor er udset til at medvirke i ’Doctor Strange’, som har Benedict Cumberbatch i titelrollen. Det er endnu uvist, om Ejiofor, der sidste år vandt en Oscar for sin præstation i ’12 Years a Slave’, er indstillet på at tage springet til Marvel-universet, men der spekuleres i, at filmens producere ønsker ham i filmens skurkerolle. Det skriver The Hollywood Reporter.

Mere fra Marvel: Tye Sheridan (Cyclops), Sophie Turner (Jean Grey) og Alexandra Shipp (Storm) har sluttet sig til Bryan Singers ‘X-Men: Apocalypse’. Det afslører Singer selv på sin Twitter-profil. Mens James McAvoy, Michael Fassbender og Jennifer Lawrence alle vender tilbage i deres roller, lader det til, at Ian McKellen og Patrick Stewart tager en pause fra mutantkrigen.  Filmen får premiere 27. maj.

Julia Roberts blev som mange andre rørt af historien om den femårige leukæmi-patient Miles Scott, bedre kendt som Batkid, der fik sit inderste ønske opfyldt, da tusindvis af frivillige omskabte San Fransisco til Gotham City og lod ham lege Batman for en enkelt dag. Det astronomiske ’Make A Wish’-projekt kastede en dokumentarfilm af sig, Batkid Begins, og nu producerer Julia Roberts en spillefilm om Scotts eventyr, som hun selv skal medvirke i. Det fortæller Deadline.

Læs også: Se det stjernespækkede cast til ‘Suicide Squad’

Læs også: Nye roller til Jennifer Lawrence, Bruce Willis og Tom Cruise

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af