De store studier i intens budkrig om filmatisering af ’Serial’

De store studier i intens budkrig om filmatisering af ’Serial’

Sidste år dykkede journalisten Sarah Koenig ned i sagen om Adnan Syed og drabet på hans eks-kæreste, Hae Min Lee, i den fængslende true crime-podcast ’Serial’, der nød enorm popularitet med millioner af downloads.

Producerne bag ’Serial’ udtalte i november, at de ikke var interesserede i at sælge filmrettighederne, men stemningen ændrede sig øjensynligt, da serien satte  punktum en måneds tid senere. Således befinder de store studier i skrivende stund i en indædt budkrig om rettighederne til hit-podcasten.

Ifølge The Tracking Board var TriStar blandt de første spillere på banen, men flere studier, heriblandt Warner Bros., skulle have sluttet sig til senere. The Tracking Board melder ligeledes, at Ryan Murphy – en af de bærende kræfter bag ’Glee’ og ’American Horror Story’ – skulle være i færd med at udvikle ’Serial’ for HBO, men Variety har efterfølgende punkteret dette rygte.

Meget kunne dog tyde på, at ’Serial’ bliver filmatiseret inden for en overskuelig fremtid, et projekt, man kun kan have sine bange anelser omkring.

Læs også: Er ‘Serial’ helt fin i kanten?

Læs også: Se Funny or Dies suveræne spoof på ‘Serial’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af