Louis C.K. og Pamela Adlon bag ny tv-serie

Louis C.K. og Pamela Adlon bag ny tv-serie

Louis C.K. og Pamela Adlon har haft stor succes med komedieserien ’Louie’, og nu fortsætter de samarbejdet i ’Better Things’. FX har givet grønt lys til pilotafsnittet, som Adlon og C.K. skriver sammen, mens sidstnævnte instruerer.

Og noget kunne tyde på, at de holder sig til en velkendt formel: Ligesom ’Louie’ er ’Better Things’ en komedieserie af selvbiografisk karakter, men denne gang er Adlon det altoverskyggende omdrejningspunkt. Med klare paralleller til hendes eget liv skildrer serien en mildt succesfuld skuespillerinde, der efter sin skilsmisse har fået forældreretten til sine tre døtre.

Adlon og C.K.’s samarbejde går en årrække tilbage, og de spillede således sammen i komedieserien ‘Lucky Louie’, der fik en enkelt sæson på HBO i 2006.

Annonceringen af ’Better Things’ er historisk, da det er første gang, FX producerer en komedieserie med en kvindelig hovedkarakter.

Læs også: Fem essentielle klip med Louis C.K.

Læs også: Her er årets bedste tv-serier – top 10-1

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af