Netflix laver serie over kulthittet ’Wet Hot American Summer’

Netflix laver serie over kulthittet ’Wet Hot American Summer’

Ifølge deadline.com planlægger Netflix en serie baseret på det stenede kulthit ’Wet Hot American Summer’ fra 2001. Filmen var med til at køre en række store Hollywood-stjerner i stilling – heriblandt Elizabeth Banks, Bradley Cooper, Paul Rudd og Amy Poehler – og alle vender efter sigende tilbage til Camp Firewood i i den kommende miniserie.

Serien vil bestå af otte afsnit, alle skrevet af skaberne bag den oprindelige film, Michael Showalter og David Wain. Som i filmversionen står sidstnævnte for instruktionen.

Netflix har tidligere genoplivet en amerikansk komedienyklassiker med rimelig succes, da de gav ’Arrested Development’ en fjerde sæson. Streamingtjenesten har dog ikke selv bekræftet sin serieudgave af ’Wet Hot American Summer’ endnu.

Læs også: Lars Mikkelsen afsløres som Kevin Spaceys modspiller i ‘House of Cards’

Læs også: Susanne Bier instruerer AMC-serie med britiske stjerner

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af