Trailer: Lars Mikkelsen afsløres som Kevin Spaceys modspiller i ny sæson af ‘House of Cards’

Det var satans. En spritny trailer til tredje af sæson af ‘House of Cards’, som du kan lægge ind i din Netflix-kø den 27. februar, afslører Lars Mikkelsen i en bærende rolle.

Hele tre gange optræder danskeren i traileren. Han virker til at spille en sammenbidt statsleder, der både holder topmøde med Kevin Spaceys amerikanske præsident, Frank Underwood, wheeler og dealer i mørklagte kontorer og begår et mindre overgreb på Robin Wrights præsidentfrue i forbindelse med et formelt arrangement.

Er vi begejstrede? JA!

Det er ikke første gang, Lars Mikkelsen har gjort den som skurk i en højprofileret tv-serie. Sidste år spillede han Charles Magnussen over for Benedict Cumberbatch i tredje sæson af BBC-succesen ‘Sherlock’.

Læs også: Et friskt tv-år: Nye serier, vi har tårnhøje forventninger til

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af