Nicolas Cage skal spille hovedrollen i ny Osama Bin Laden-komedie

Nicolas Cage skal spille hovedrollen i ny Osama Bin Laden-komedie

Det her lyder som et projekt, der næsten er dømt til at gå galt. Men ikke desto mindre har folkene bag ‘Borat’ castet Nicolas Cage i hovedrollen til filmen ‘Army of One’ – en film, der på papiret lyder lidt som en komedieversion af ‘Zero Dark Thirty’.

‘Army of One’ er løst baseret på en virkelig historie om den amerikanske håndværker Gary Faulkner fra Colorado, der besluttede sig for, ene mand, adskillige gange at snige sig ind i Afghanistan og Pakistan for at fælde Osama Bin Laden.

Med instruktøren Larry Charles, der også har instrueret Sascha Baron Cohen-parodierne ‘Borat’, ‘Brüno’ og ‘The Dictator’, bag roret er filmen et af Nicolas Cages’ få (frivillige) spring ind i komedieverdenen. Cage er ofte hit and miss, men har tidligere vist sig fra sin bedste side, når han får lov at dyrke absurditeten for fuld udblæsning i film som ‘Leaving Las Vegas’ og ‘Adaptation’.

Læs også: Lyt til Soundvenue Filmcast – Er ‘Birdman’ et mesterværk? Hvorfor elsker Oscar en film som ‘The Imitation Game’?

Læs også: Nicolas Cages bedste og værste roller rangeret

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af