Trailer: ’Breaking Bad’ og ’House’-skaber slår pjalterne sammen i politiserie

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hovedforfattere: Vince Gilligan, David Shore. Medvirkende: Josh Duhamel, Dean Winters, Kal Penn, Janet McTeer, Aubrey Dollar. Premiere: 1. marts.

Tre trailer-tanker:

1. Vince Gilligan hviler ikke på laurbærrene, efter han sidste år satte det definitive punktum for ’Breaking Bad’. I 2015 er han således klar med både spin off-serien ’Better Call Saul’ og politiserien ’Battle Creek’. I sidstnævnte slår han pjalterne sammen med skaberen af ‘House’, David Shore, i fortællingen om et umage detektivpar, der rydder op i den kriminelle undergrund, alt imens de snerrer af hinanden. Bryan Singer har instrueret pilotafsnittet, så CBS har samlet lidt af et dreamteam her.

2. Med ’Breaking Bad’ leverede Gilligan et hårdnakket portræt af et eksplosivt machounivers med alt, hvad det indebar af rusmidler, afrevne lemmer og beskidte gloser, men nu må han altså underlægge sig de store netværkers censur. Spørgsmålet er, hvordan han vælger at håndtere dette benspænd, for plottet lægger unægteligt op til hårdkogt underholdning. Man kan kun krydse fingre for, at den ulidelige trailer ikke er sigende for seriens stemning.

3. Det medfølgende klip (se herunder) er til gengæld mere løfterigt. Her viser Shore og Gilligan deres talent for knivskarp dialog, mens kameraturene demonstrerer et vist visuelt overskud. Meget står og falder dog med, om Josh Duhamel (’Transformers’-filmene) og Dean Winters (’John Wick’) har tilstrækkelig kemi som de to detektiver. Det er trods alt ikke let at efterfølge makkerparret Pinkman og White.

Læs også: Lyt til ny udgave af Soundvenue Filmcast – med entusiastisk diskussion af Angelinas ‘Unbroken’ og den nye sæson ‘Girls’

Læs også: 15 serier, vi har tårnhøje forventninger til

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af