Trailer: Se Tom Hardy og Gary Oldman på seriemorderjagt i Sovjet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktør: Daniel Espinosa. Medvirkende: Tom Hardy, Noomi Rapace, Gary Oldman, Vincent Cassel, Fares Fares, Charles Dance, Joel Kinnaman, Paddy Considine, Nikolaj Lie Kaas. Premiere 30. april.

Trailer-tanker:

1. Siden han instruerede megasuccesen ’Snabba Cash’ i 2010, har den svenske instruktør Daniel Espinosas internationale gennembrud så småt været under opsejling. I 2012 instruerede han Denzel Washington i ’Safe House’, og nu er han klar til at tage livtag med tunge historiske emner i selskab med Hollywoods største navne. ’Child 44’ følger Tom Hardys sovjetiske agent, Leo Demidov, der ryger ud i kulden, da han nægter at angive sin kone (Noomi Rapace) som forræder. Ægteparret allierer sig efterfølgende med Gary Oldmans general i jagten på en børnemorder, og i deres søgen på retfærdighed truer de samtidig et stålfast system, som tildækker alle ridser i lakken for at opretholde illusionen om det kriminalitetsløse samfund.

2. Alle karakterer taler engelsk med tyk accent i stedet for deres russiske modersmål. Anglificeringen er forståelig nok fra et kommercielt synspunkt, men kunstnerisk er det en nagende distraktion, især når relationen til historiske begivenheder er så udtalt som i ’Child 44’. Og hvorfor overhovedet det russiske tilsnit til den engelske dialog, når accenten ikke refererer til et faktisk sprog, men blot staver den sproglige fadæse ud? I det mindste kan man håbe, at det gøres mere elegant end i ’Operation Valkyrie’, hvor Tom Cruise skød filmen i gang på gebrokkent tysk, blot for at slå over i engelsk halvvejs gennem replikken.

3. Nuvel, det sure opstød skyldes mere en generel tendens end dette enkelte tilfælde, og det skal ikke skygge over, at ’Child 44’ har samlet et cast af højeste karat – fra Storbritanniens ypperste bad boys i Tom Hardy og Gary Oldman til den evigt skurkagtige franskmand Vincent Cassell og svenske Noomi Rapace. Desuden skulle Nikolaj Lie Kaas være på rollelisten, men baseret på hans skærmtid (ser vi et kort glimt af ham i en nævekamp?) i denne første trailer, må det internationale gennembrud nok vente på sig lidt endnu.

Læs også: Skuespillerdysten – Nikolaj Lie Kaas vs. Nikolaj Coster-Waldau vs. Ulrich Thomsen

Læs også: Eksplosiv ‘Mad Max: Fury Road’ trailer med Tom Hardy

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af