Tre spændende navne tilføjet castet til ‘Fargo’ sæson 2

Tre spændende navne tilføjet castet til ‘Fargo’ sæson 2

Vi har tidligere kunnet fortælle, at Kirsten Dunst og Jesse Plemons (‘Friday Night Lights’, ‘Breaking Bad’) indtager to af de bærende roller i næste sæson af FX’ overraskende gode ‘Fargo’.

Og nu har anden sæson – som foregår i 1979, lang tid før den foregående – tilføjet indtil flere nye navne til casting-listen, som absolut lover godt for, at serien kan opretholde det høje niveau, selvom alle karakterer er udskiftet.

Mest interessant er det måske, at Nick Offerman – først og fremmest kendt som ultraliberalisten Ron Swanson i ‘Parks and Recreation’ – får en rolle. Han får følgeskab af Patrick Wilson, der er kendt fra film som ‘Hard Candy’ og ‘Little Children’, men også har tv-erfaring fra ‘Angels in America’ og en gæsteoptræden i anden sæson ‘Girls’. Også den gamle ‘Sams bar’-stjerne Ted Danson, der de seneste år har fået et mindre indie-comeback i film som ‘The One I Love’ og tv-serier som ‘Bored to Death’, er hentet ind til spinoff’en på Coen-brødrenes mesterværk.

Endelig er også Kieran Culkin, Jean Smart, Brad Garrett, Bokeem Woodbine, Jeffrey Donovan og Angus Sampson med på rollelisten. Anden sæson får premiere til efteråret.

Læs også: Lyt til ny udgave af Soundvenue Filmcast – med entusiastisk diskussion af Angelinas ‘Unbroken’ og den nye sæson ‘Girls’

Læs også: Kirsten Dunst og Jesse Plemons får hovedroller i anden sæson ‘Fargo’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af