’The X-Files’ kan være på vej tilbage til tv-skærmene

’The X-Files’ kan være på vej tilbage til tv-skærmene

Sidst, vi så detektivparret Mulder og Scully, var i spillefilmen ’X-Files: I Want to Believe’ fra 2008, og siden da har der – trods filmens begrænsede kritiske og kommercielle succes – været snak om en opfølger. Nu tyder alt dog på, at ’X-Files’ vender tilbage i sit oprindelige serieformat.

Ledende skikkelser fra Fox afslørede under en stor tv-konference i Los Angeles, at de er i forhandlinger med seriens skaber Chris Carter om en reboot af serien. Samtidig skulle både Duchovny og Anderson være indstillede på at vende tilbage til deres ikoniske roller som Mulder og Scully, skriver Deadline.com. Ifølge Fox står kun logistik i vejen for en realisering af projektet.

Der har endnu ikke været nogen kreative diskussioner om seriens indhold, men gensynet med ’X-Files’ mystiske univers sandsynliggøres af, at Fox har haft stor kommerciel succes med deres reboot af ’24’.

Den oprindelige ‘X-Files’ kørte fra 1993 til 2002.

Læs også: Arven fra Twin Peaks – 10 tv-serier, der står i gæld til Lynch-klassikeren

Læs også: Se den mørke trailer til Amazons politiserie

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af