Video: Se ‘Saturday Night Live’s forrygende hipsterparodi på ’The Wire’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I ’The Wire’ foregår en stor del af handlingen på diverse gadehjørner, hvor de lokale bandemedlemmer afmærker deres territorier. Et af seriens primære kendetegn er den løsslupne dialog om gangsterlivet, der opstår som rent tidsfordriv under vagterne på gaden.

I ‘Saturday Night Live’s forrygende ’The Wire’-parodi overvåger Kevin Hart, Kenan Thompson og Jay Pharoah på tilsvarende vis lokalområdet i Bushwick, Brooklyn, men de lever ikke just det typiske »thug life«. Der er omvendt tale om bløde hipster-gangstere med hang til kunstudstillinger, matchende sweaters og tandemcykler.

Slutningen byder dog på et twist af de større!

Læs også: Justin Bieber får trukket sin #mycalvins ned ‘Saturday Night Live’-sketch

Læs også: Martin Freeman er ‘The Office’-hobbit hos SNL

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af