Video: Justin Bieber får trukket sine #mycalvins ned i ‘Saturday Night Live’-sketch

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis et cast-medlem på sketch-showet ‘Saturday Night Live’ virkelig rammer plet med en aktuel parodi, får de ofte lov til at dyrke den over mange afsnit, indtil parodien truer med at ændre vores opfattelse af den virkelige version. Det er eksempelvis svært at tænke på Sarah Palin, uden at Tina Feys bulls eye-parodi dukker op på nethinden, og det samme gælder Will Ferrells George Bush.

Kate McKinnon, utvivlsomt et af de stærkeste kort i det aktuelle ‘SNL’-cast, er i disse måneder i færd med at give Justin Bieber den samme behandling. Indrømmet, han er måske et let offer, men McKinnon rammer popstjernens kropsprog, hans duknakkede bad bay-poseren og truttende læber så præcist, at hun kan bære en hel sketch uden replikker.

Og naturligvis kunne McKinnon ikke ignorere Biebers nye Calvin Klein-reklame (som du kan se her nedenfor), hvor det 20-årige man child præsenteres som sexsymbol med en oversize bule i sine #mycalvins og den 11 år ældre topmodel Lara Stone hængende på sin pumpede torso.

Læs også: Er Justin Bieber for Calvin Klein modebranchens blåstempling af popstjernen?

Nyd McKinnon freestylende parodi og oneliners som »my pee-pee is in there«, »this tattoo made me say owie« og »I’m a big boy now«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af