Nicolas Cage får stor rolle i Oliver Stones Edward Snowden-film

Nicolas Cage får stor rolle i Oliver Stones Edward Snowden-film

I kølvandet på, at Laura Poitras i søndags kunne tage en Oscar-statuette med hjem for sin Edward Snowden-dokumentar ‘Citizenfour’, er Oliver Stones politiske thriller, ‘Snowden’, om den amerikanske whistleblower nu også ved at tage form.

Instruktøren har netop castet Nicolas Cage til at spille en tidligere efterretningschef i ‘Snowden’-filmen, der allerede tæller Joseph Gordon-Levitt i titelrollen som NSA-medarbejderen Edward Snowden. Desuden er navne som Shailene Woodley, Zachary Quinto, Melissa Leo, Tom Wilkinson, Rhys Ifans og Joely Richardson også at finde på rollelisten i filmen, der er baseret på The Guardian-journalisten Luke Hardings bog ‘The Snowden Files’.

Stone har netop begyndt indspilningerne i München, og filmen forventes at få amerikansk premiere den 25. december i år og europæisk premiere i starten af januar 2016 – lige i tide til næste års Oscar-kapløb?

Læs også: Vi kårer: Den største nulevende Oscar-instruktør – objektivt målt

Læs også: Nicolas Cage skal spille hovedrollen i ny Osama Bin Laden-komedie

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af