The Rock bag ny HBO-serie om NFL-stjerner

The Rock bag ny HBO-serie om NFL-stjerner

Et kreativt samarbejde mellem Dwayne ’The Rock’ Johnson og kabelstationen HBO lå måske ikke i kortene, men med ’Ballers’ bliver det en realitet.

Deadline kan fortælle, at HBO har givet grønt lys til serien, der omhandler en gruppe nuværende og tidligere NFL-atleter. Johnson spiller den pensionerede stjerne Spencer Strasmore, mens Denzel Washingtons søn, John David Washington, ses i rollen som en spirituelt anlagt atlet på toppen af sin fysiske formåen.

Johnson fungerer også som executive producer på serien sammen med blandt andre Mark Wahlberg, mens Peter Berg instruerer pilotafsnittet. Det er ikke første gang, at Wahlberg og Johnson slår pjalterne sammen: De straffede således begge jern i Michael Bays bodybuilder-blockbuster ’Pain & Gain’.

’Ballers’ indleder optagelserne senere på året.

Læs også: Vin Diesel og co. skruer op for motorstøjen i ‘Furious 7’

Læs også: Her er serierne, HBO har i støbeskeen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af