Trailer: Vin Diesel og co. skruer op for motorstøjen i ‘Furious 7’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I forbindelse med søndagens Super Bowl udkom en ny trailer til den, hold fast, syvende ’Fast and the Furious’-film. ’Furious 7’ lader til at have skruet endnu et nøk op for overdrevet i dødsræset med Diesel og co., og traileren byder blandt andet på en rød sportsbil i spring mellem kontorbygninger.

I den syvende film må banden af muskelbundter med benzin i blodet forsvare sig mod Jason Stathams Deckard Shaw, der tager kontante midler i brug for at hævne sin brors død. Foruden Vin Diesel vender The Rock, Michelle Rodriguez og nu afdøde Paul Walker også tilbage til franchisen.

Filmen får dansk premiere 2. april.

Læs også: Få det første kig på stortalenter som ‘Fantastic Four’

Læs også: Se den dystre trailer til ‘The Avengers: Age of Ultron’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af