Video: ‘Birdman’ fejrer Oscar-triumfen med morsomt legetøjs-spoof

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Birdman’ blev den helt store vinder ved søndagens Oscar-show med prisen for bedste film, instruktør, originale manuskript og fotografering, og for at fejre succesen har Fox Searchlight nu offentliggjort en overbevisende lille reklamevideo, der leger videre på filmens tema om den afdankede superhelt.

Som taget ud af 80’erne og 90’ernes legetøjsreklamer af den slags, man kunne se lørdag morgen i pauserne fra Snurre Snups Søndagsklub, parodierer den falske reklame det utal af actionfigurer, der er blevet produceret i kølvandet på diverse superheltefilm gennem tiden. Og mon ikke filmens hovedkarakter, Riggan, ville hade sit legetøjsaltergo, der siger »It smells like balls«, når man trykker den maven?

Læs også: Video: Fred Armisen og Kristen Bell trumfer Oscars ’Birdman’-parodi

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af